Kassa Software

Reformation’s eigen ontwikkelde kassa oplossing is een snel en gemakkelijk te gebruiken kassasysteem voor de detailhandel en bedrijven actief in de hair & beauty sector.

Het kassasysteem omvat teven voorraad beheer, prikklok, klantenbeheer, rapportering en koppeling met een electronische betaalterminal.

Agenda beheer

Sinds 2022 is reformation de exclusieve verdeler van Belbo software. 

Belbo software is in europa één van de snelste groeiers op gebied van online reserveren en tijdsbeheer.  Het bedrijf is actief in verschillende landen.  Het wordt voornamelijk gebruik in kapsalons en schoonheidscentra  maar wordt tevens ingezet bij vrije beroepen.

Meer info op www.belbosoftware.be

ERP-oplossingen

Reformation is een onafhankelijke integrator voor dbfact, Plusdesk en Exact software. We kunnen u begeleiden met de uitrol van deze ERP-oplossingen en kunnen u ontzorgen op vlak van ITC.

zie onze case-study’s: Maison Satori  en  Hair-republic

Netwerken en beveiliging

Reformation kan u helpen met de uitrol van uw bekabeld en wifi-netwerk.  Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen van Ubiquiti.

Hardware

Ook voor hardware kan u bij reformation terecht, workstations, servers, printers etc. Wij bieden u alle apparatuur aan en zorgen voor een vlekkeloze installatie aan een concurrentiele prijs.