satori_interieru

Maison Satori

Wie

Maison Satori is de naam van een interieur en decoratiewinkel enerzijds en een gezellige lunchbar anderzijds te Nieuwkerken-Waas.

Het is een conceptstore waarin de bezoeker wordt ondergedompeld in de unieke sfeer van Natural living. Dit onder leiding van Ines van Mele. Als ervaren interieurdesigner tovert ze vakantiewoningen in binnen- en buitenland om tot een warme tweede thuis. De winkel is een verlengde van haar visie: van raamdecoratie tot tableware, over geschenken en decor-items tot een nieuw bed of grote meubelstukken: bij Maison Satori vind je alles om van je huis een warme thuis te maken.

De focus ligt daarbij vooral op natural living met een uitdrukkelijke keuze voor natuurlijke materialen, originele stukken en authenticiteit.

Ines en haar partner Marc waren daarom opzoek naar een systeem integrator die hen kon begeleiden op vlak van hard & software.

 

Integratie

Aangezien Maison Satori een totale vloeroppervlakte heeft van 1200 m² zorgde Reformation eerst voor een performant wifinetwerk met acces points van Ubiquiti. Tevens werden beveiligingscamera’s van Unifi geïnstalleerd – op zichtbare en onzichtbare plaatsen – ter beveiliging van de winkel.

Voor de horeca werd na overleg met de klant gekozen voor een kassasysteem van Lightspeed waarbij de tafelbediende gebruikmaakt van draadloze terminals.

Het winkelpunt werd uitgerust met de kassa software van Lightspeed x series, dit omdat de link met een webshop de volgende stap i. Daarna werken we een koppeling uit met het boekhoudsysteem. Reformation installeerde tevens labelprinters van Zebra en een scansysteem om alles snel te laten verlopen aan de kassa.

Reformation zorgde voor een uitgebreid opleidingsplan voor het personeel en geeft verdere support wanneer nodig. 

link: www.maisonsatori.be